În contextul generat de pandemia COVID-19 și având în vedere digitalizarea serviciilor juridice, echipa noastră oferă și consultanţă juridică online.

Acest serviciu vine în întâmpinarea dumneavoastră cu menirea de a suplini interacțiunea față în față în cazurile în care aceasta nu poate să aibă loc.

Costurile acestui serviciu sunt cele percepute în mod normal și pentru consultanța juridică în cabinet. Durata minimă a consultanței este de 45 minute.

Puteţi intra în legătură video cu unul dintre avocaţii noştri, doar pe baza unei programări prealabile.

Laptop

Programează o consultanță online!

Sagenda is loading...

 

 

Programările se fac astfel:

  • mai întâi utilizatorul accesează agenda alăturată, prin selectarea zilei și a intervalul orar dorit, în funcţie disponibilitatea afișată;

 

  • ulterior, în urma verificării disponibilității, utilizatorul introduce datele solicitate de formular prin completarea corespunzătoare a câmpurilor și validează formularul de rezervare prin selectarea opțiunii „Rezervă”;

 

  • utilizatorul va primi pe e-mailul indicat confirmarea provizorie a serviciului solicitat;

 

  • solicitarea dumneavoastră va fi procesată și apoi veți fi contactat pentru stabilirea detalilor legate de plată și alte lămuriri suplimentare, după caz;

 

  • ulterior veți primi datele de acces pentru ședința de consultanță online;

 

  • în final, la data stabilită, are loc sesiunea de consultanţă juridică online.

FAQ – Întrebări frecvente

Cum programez o consultanță online?

Cu ajutorul aplicației de mai sus, selectați intervalul orar dorit, completați formularul afișat și după confirmarea programării veți intra în legătură cu un avocat.

Cum accesez ședința online?

Serviciul de consultanță juridică online se poate desfășura prin mai multe platforme de comunicare la distanță. Totuși, noi recomandăm și utilizăm frecvent platforma ZOOM care este integrată în pagina noastră și astfel facilitează întâlnirea online, clientul nefiind nevoit a-și crea conturi sau descărca aplicații.

Cum plătesc pentru consultanța online?

După confirmarea programării, veți fi contactat de către un avocat și împreună cu acesta veți fixa modalitatea de plată pentru consultanța juridică. Spre exemplu, viramentul bancar poate fi o soluție convenabilă.

De ce mijloace logistice am nevoie?

Pentru a comunica eficient în cadrul unei sesiuni de consultanță juridică online, recomandăm utilizarea și a camerei web pe lângă microfon.

Pentru a evita sunetele ambientale și efectul de microfonie utilizarea unui sistem de căști cu microfon este idicată.

Cât durează o ședință?

O ședință de consultanță juridică online este de 45 de minute.

Totuși, în cazul în care considerați că este necesar un timp mai îndelungat se pot face programări succesive.

Pentru a eficientiza timpul petrecut online, vă recomandăm să pregătiți în prealabil orice fel de documente ce au legătură cu cazul dumneavoastră și să le trimiteți pe e-mail, pentru ca acesta să fie analizate înainte de întâlnirea fixată.

Se poate accesa serviciul de consultanță de pe telefon?

Da!

Utilizând platofma ZOOM sesiunile de consultanță juridică pot avea loc fie prin intermediul site-ului nostru, fie prin aplicația Zoom, care poate la rândul ei să fie instalată fie pe notebook sau pe telefonul mobil.

Se pot fixa consultanțe și în alt interval orar?

Echipa cabinetului ține foarte mult la punctualitate, iar programul agendei astfel cum a fost fixat are menirea de a stabili un interval orar în care avocatul este liber în mod regulat.

Suntem conștienți însă că există situații speciale ce nu se încadrează în ferestrele prestabilite, așadar pentru fixarea unei consultații online în alte ore decât cele de mai sus vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin e-mail.

Pe ce platforme se defășoară consultanța?

În prezent, serviciu de consulntață se desfășoară pe platforma ZOOM, însă la cererea clientului ori pentru alte motive justificate suntem deschiși și la utilizarea altor mijloace sau programe online.