Contact

Home » Contact

Programează o consultanță la Cabinet!

Experiența, ne-a învățat că flexibilitatea și puterea de adaptare sunt două caracteristici deosebit de importante în activitatea profesională.
Cu toate acestea, ordinea riguroasă este cea care leagă toată activitatea avocatului, și este aptă de a genera eficiența mult dorită de către client.
Dacă doriți asistența noastră vă rugăm să vă faceți o programare în acest sens, telefonic, prin e-mail sau utilizând agenda de mai jos.

Sagenda is loading...

Str. Marton Aron nr. 1/1

Târgu Mureș, județul Mureș

Telefon/fax: +40 265-263668

office@avocatlucianchiriac.ro

FAQ – Întrebări frecvente

Cum programez o consultanță în cabinet?

Pentru a programa o consultanță în cabinetul nostru puteți să ne contactați telefonic, prin e-mail ori puteți utiliza agenda alăturată.

În oricare dintre situații, vă rugăm să precizați pe scurt problema juridică cu care vă confruntați pentru a vă putea întruma către un avocat specializat pe acel domeniu din echipa noastră.

Cât durează o consultanță juridică?

Înțelegem că unele probeleme juridice pot deveni deosebit de complexe, în acest sens fixarea unei durate prestabilite nu ni s-ar părea corectă pentru dumneavoastră. Totuși, având în vedere că programul poate deveni uneori foarte aglomerat, fixarea unor limite temporale ale întâlnirii se va face de la caz la caz, cu fiecarea avocat în parte, după confirmarea întâlnirii.

Pentru a eficientiza timpul petrecut împreună, vă recomandăm să pregătiți în prealabil orice fel de documente ce au legătură cu cazul dumneavoastră și să le prezentași la întâlnirea fixată sau să le trimiteți pe e-mail pentru ca acesta să fie analizate înainte de întâlnirea fixată.

Cum plătesc pentru consultanța juridică?

După confirmarea programării, veți fi contactat de către un avocat și împreună cu acesta veți fixa modalitatea de plată pentru consultanța juridică. Spre exemplu, viramentul bancar poate fi o soluție convenabilă.

Este posbiliă fixarea întâlnirii în altă locație?

Din considerente de confidențialitate, la care ținem foarte mult, încercăm ca majoritatea întâlnirilor să aibă loc la sediul nostru, care este apt de a facilita o discreție aparte și un confort sporit.

Suntem conștienți însă că acest lucru nu este posibil în toate cazurile și că uneori se impune, spre exemplu, deplasarea noastră la sediul/domiciliul clientului. Fixarea locației se va face de la caz la caz, cu avocatul desemnat, după confirmarea întâlnirii.