Cabinetul de avocatură dr. Lucian Chiriac a luat ființă în 1996, în prezent funcționând cu o echipă de avocați colaboratori specializați pe diferite domenii juridice.

           Cabinetul de avocatură dr. Lucian Chiriac vă pune la dispoziție servicii de asistență, consultanță juridică, redactare de acte, cereri, notificări asistență și reprezentare  juridică, forme de executare, mediere, operațiuni fiduciare, domiciliere de firme, consultanță și reprezentare în insolvență, opinii legale, precum și orice alte activități prevăzute de lege și care se încadrează în domeniile de competență  ale cabinetului.

             Cabinetul de avocatură dr. Lucian Chiriac oferă clienților săi detalii cu privire la problemele deduse discuției, precum și informații și atenționări asupra chestiunilor de actualitate sau interes în cazul prezentat.

Valori :

  • profesionalism
  • integritate
  • confidentialitate

Activitatea pe care o desfășurăm acoperă toate ramurile principale ale dreptului(drept civil, drept comercial, drept societar, penal, contencios administrativ, dreptul muncii, familiei, proprietății intelectuale, drept european, drept fiscal, drept bancar, insolvență, etc.)

În concluzie, noi suntem echipa care vă poate prezenta cea mai buna soluție la problemele dumneavoastră iar dacă aceasta nu exista, noi vă putem deschide noi orizonturi.

Sediu cabinet avocatura Lucian Chiriac